programmi idee

  Kui ma looksin programmi, siis looksin mängu. Paneksin sellele nimeks Move the Poodle. Mäng seisneks selles, et peab liigutama takistusi, et koer saaks liikuda järgmisele tasemele. Kogu mõte on meelelahutus. Rakendust saaks kasutada mobiilis.

Tegevus toimub kenal maapinnal, mille mängija saab ise luua. Tausta valimine oleks väga lihtne ja seal leiduks kõigile midagi. Nt: kui mängija lemmikvärv on sinine, siis saab tausta muuta siniseks, aga kui see on roosa, saab sisustust ja tausta endale meelepäraseks muuta.

Alguses on koer väga igava välimusega ja väike, kuid iga 5 taseme tagant kasvaks koer veidi suuremaks ning tema välimus muutuks paremaks ja huvitavamaks. Koeri võiks olla mitut tõugu, kuid algne tegelane on puudel. Tasemeid võiks olla piisavalt palju, et mitte mängimisest liiga kiiresti ära väsida.

Move the Poodle mängu sihtrühm oleks väikesed lapsed, kellele meeldivad erinevad koerad. Paljudele lapsevanematele ei meeldi idee perre koera võtmisest, seega nende lapsed võiksid (vähemalt mõnda aega) mängida Move the Poodle mängu.


See poleks loodud vaid raha jaoks. Ma ei topiks mängu sisse rahateenimise eesmärgil reklaame, sest mänge mängides olen avastanud, et need viivad mängija mõtted mängust eemale. Kui peaksin valima endale rolli, siis oleksin loo väljamõtleja. 



                                  pilt: https://pxhere.com

Kommentaarid